Aktualno

OBJAVLJENI REZULTATI JAVNOG POZIVA ZA SUFINANCIRANJE PROVEDBE EU PROJEKATA NA REGIONALNOJ I LOKALNOJ RAZINI ZA 2019. GODINU

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije objavilo je rezultate Javnog poziva za sufinanciranje provedbe EU projekata na regionalnoj i lokalnoj razini za 2019. godinu. 

više

LISTA ODOBRENIH PROJEKATA PO PROGRAMU ZA POBOLJŠANJE INFRASTRUKTURE NA PODRUČJIMA NASELJENIM PRIPADNICIMA NACIONALNIH MANJINA

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije objavilo je listu odobrenih projekata po Programu za poboljšanje infrastrukture na područjima naseljenim pripadnicima nacionalnih manjina. 

više

MINISTARSTVO TURIZMA OBJAVILO JAVNI POZIV “PROMOCIJA I JAČANJE KOMPETENCIJA STRUKOVNIH ZANIMANJA ZA TURIZAM”

Ministarstvo turizma objavilo je Javni poziv srednjim strukovnim školama za jačanje kompetencija strukovnih zanimanja kroz izradu projekata za turizam, pod nazivom “Promocija i jačanje kompetencija strukovnih zanimanja za turizam”. 

više

OTVOREN POZIV ZA PREDLAGANJE UMJETNIČKO-EDUKATIVNIH PROGRAMA I/ILI RADIONICA ZA “RUKSAK (PUN) KULTURE – UMJETNOST I KULTURA U VRTIĆU I ŠKOLI”, NACIONALNI DOPUNSKI PROGRAM U VRTIĆIMA TE OSNOVNIM I SREDNJIM ŠKOLAMA U REPUBLICI HRVATSKOJ ZA 2020. GODINU

Ministarstvo kulture je objavilo Poziv za predlaganje umjetničko-edukativnih programa i/ili radionica za Ruksak (pun) kulture – umjetnost i kultura u vrtiću i školi, nacionalni dopunski program u vrtićima te osnovnim i srednjim školama u Republici Hrvatskoj za 2020. godinu. 

više

MINISTARSTVO TURIZMA OBJAVILO ODLUKU O ODABIRU PROJEKATA I DODJELI POTPORA TEMELJEM PROGRAMA RAZVOJA JAVNE TURISTIČKE INFRASTRUKTURE U 2019.

Ministarstvo turizma je temeljem Javnog poziva za podnošenje zahtjeva za dodjelu potpora temeljem “Programa razvoja javne turističke infrastrukture u 2019. godini” donijelo Odluku o odabiru projekata i dodjeli potpora temeljem Programa razvoja javne turističke infrastrukture u 2019. godini. 

više

MINISTARSTVO ZDRAVSTVA OBJAVILO ODLUKU O FINANCIRANJU PROJEKATA U OKVIRU POZIVA NA DOSTAVU PROJEKTNIH PRIJEDLOGA “PROMOCIJA ZDRAVLJA I PREVENCIJA BOLESTI – FAZA I”

Ministarstvo zdravstva objavilo je Odluku o financiranju projekata u okviru Poziva za dodjelu bespovratnih sredstava “Promocija zdravlja i prevencija bolesti – Faza I”, iz Operativnog programa “Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.”, 

više

OBJAVLJEN PROGRAM ZA POBOLJŠANJE INFRASTRUKTURE NA PODRUČJIMA NASELJENIM PRIPADNICIMA NACIONALNIH MANJINA

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije objavilo je Program za poboljšanje infrastrukture na područjima naseljenim pripadnicima nacionalnih manjina. 

više

OBJAVLJEN JAVNI POZIV ZA DOSTAVU PRIJAVA ZA IZGRADNJU PRISTUPNIH MREŽA

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije objavilo je Javni poziv za dostavu prijava za izgradnju pristupnih mreža, koje će biti financirane u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.

više

OBAVIJEST O ZATVARANJU JAVNOG POZIVA ZA SUFINANCIRANJE PROVEDBE EU PROJEKATA NA REGIONALNOJ I LOKALNOJ RAZINI ZA 2019. GODINU

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije objavilo je 1. srpnja 2019. godine Javni poziv za sufinanciranje provedbe EU projekata na regionalnoj i lokalnoj razini za 2019. godinu.

više

OTVOREN NATJEČAJ ZA PRIJAVU PROJEKATA UDRUGA NA OTOCIMA USMJERENIH NA ODRŽIVI RAZVOJ OTOKA ZA 2019. GODINU

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije objavilo je Natječaj za prijavu projekata udruga na otocima usmjerenih na održivi razvoj otoka za 2019. godinu. 
više

OBJAVLJEN JAVNI POZIV ZA SUFINANCIRANJE PROVEDBE EU PROJEKATA NA REGIONALNOJ I LOKALNOJ RAZINI ZA 2019. GODINU

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije objavilo je JAVNI POZIV ZA SUFINANCIRANJE PROVEDBE EU PROJEKATA NA REGIONALNOJ I LOKALNOJ RAZINI ZA 2019. GODINU. 

više

OTVOREN JAVNI POZIV ZA SUFINANCIRANJE PROJEKATA PRIMJENE KONCEPTA “PAMETNIH GRADOVA I OPĆINA”

Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost objavio je Javni poziv za sufinanciranje projekata primjene koncepta “Pametnih gradova i općina”.

Prihvatljiva područja za provedbu projekta u poslovima grada ili općine su:

više
Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost
Primorsko-goranska županija
Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije
Ministarstvo turizma
Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta